info@uvo-design.comMERCEDES BENZ ITALIA

Vlera e punës në grup dhe e qëndrueshmërisë ambjentale janë koncepte që kanë udhëhequr realizimin e selisë së re të Mercedez Benz në Romë, në të cilën janë vënë në qendër të kritereve të projektimit, njerëzit dhe mirëqënia e tyre. The value of team working and environmental sustainability are the concepts that guided the project of the new Mercedes headquarters in Rome, which placed people and their well-being at the center of the design criteria.

2018
MPPM
ROME
ITALY

Add Your Comment