A trasparente

TRANSPARENTE PA KORNIZE

Derë transparente me kanatë prej xhami të temperuar me 10 mm trashësi, me anë të zmusuara dhe luçiduara. Korniza e derës është gjithashtu prej alumini, e pajisur me guarnicion dhe është paramenduar për kalimin e kabllave dhe instalimin e çelësave. Hapja mundësohet nga çerniera në dukje në alumin dhe me dorezë të integruar me trupin e bravës. Sipas kërkesës, dyert mund të pajisen me një gamë të plotë aksesorësh.

Më Shumë
Kategori: ID e Produktit 263