Chakra

OAZ AKUSTIK MODULAR

Chakra është një sistem arkitektonik për interiere, I prodhuar në kit që të lejon të krijosh oaze private të personalizuara në mënyrë të thjeshtë dhe të shpejtë. Krijimi i harmonisë dhe I mirëqënies ne ambjent është qëllimi i saj kryesor. Chakra është një tip iri ndarëse e parafabrikuar e cila nuk kërkon kapje në tavan apo në dysheme. Ajo përkufizon zona konfidencialiteti dhe garanton kushte ideale të konfortit akustik në çfarëdo ambjenti kolektivdhe në të gjitha kushtet; zhurma nuk ndërpret përqëndrimin brenda saj. Chakra fitoi cmimin “Premio Compasso D’Oro ADI 2020”

 Më Shumë
Kategori: ID e Produktit 1278