Between

DOPJO XHAM

Ndarëse në gjithë lartësi me panel të dyfishtë xhami. E karakterizuar nga lehtësia e strukturës, me gjerësi vetëm 40 mm dhe me një performance të shkëlqyer izolimi akustik. Mungesa e diafragmës midis paneleve lejon shfrytëzimin e hapësirës në mes për elementë dekorativ dhe komunikimi. Ndarëset transparente kanë dy panele xhami, koplanare me anët ekstreme të strukturës. Dhoma e ajrit midis paneleve të xhamit rrit ndjeshëm performancën në izolim akustik. Dyert, të cilat plotësojnë sistemin, janë të disponueshme me çerniera ose me rrëshkitje.

Më Shumë
Kategori: ID e Produktit 1007

Përshkrim

.