C 51

OPAKE

Derë opake e përbërë nga një kanatë me trashësi 51mm, e disponueshme në një mori finiturash, e kornizuar perimetralisht me profil alumini. Korniza perimetrale në alumin, e kompletuar me guarnicione për mbylljen, dhe e paramenduar për kalim kabllosh dhe pajisjesh. Hapja e derës me çerniera të fshehta, të regjistrushme ne disa akse. Sipas kërkesës, dera mund të pajiset me një gamë të plotë aksesorësh.

Më Shumë
Kategori: ID e Produktit 1249