Double M

DOPJO XHAM

 

Gama e dyerve të xhamta përbëhet nga tre tipe të ndryshme: S/M/L të cilat ndryshojnë nga masa e profilit kornizues prej alumini të kanatës së derës.Moduli i derës “A Large” karakterizohet nga një kornizë perimetrale e kanatës prej 100 mm trashësi, e aftë të mbajë një xham tek(A Mono L) apo dy xhama(A Double L).Korniza e derës, e kompletuar me guarnicion, është paramenduar për kalimin e kabllave dhe instalimin e çelësave. Hapja mundësohet nga çerniera të fshehta të regjistrueshme në tre akse.Sipas kërkesës, dyert mund të pajisen me një gamë të plotë aksesorësh.

Më Shumë

 

Kategori: ID e Produktit 254