Mec 102/ss

MODULAR

Sistem ndarës i lëvizshëm, modular, dhe i shtangët.

I përbërë nga dy panele melamine prej 18 mm seicili(gjithashtu në version zjarr-durues) me veshje sipas kerkesës, ngjyrë ose imitim druri. Kornizimet dhe finiturat janë prej alumini. Estetikisht, ndarësja duket si një sipërfaqe e vazhduar me panele të lëmuar, pa fuga midis.

Më Shumë

Kategori: ID e Produktit 1001