MEC 472

NJËSI MAGAZINIMI

Sistem magazinimi modular, i cili ndan hapësirat me kombinime të ndryshme të lartësisë, gjerësisë dhe thellësisë. I perbere nga panele melamine, këto njësi janë të disponueshme me kanata mbyllës ose me rafte të hapura, të cilat asemblohen bashkë dhe nivelohen mbi këmbet mbajtëse. Njësia MEC 472 është plotësuese e gjithë sistemeve të tjerë të Universal Selecta-s, me zgjidhje integruese me pjesën tjetër të katalogut. Struktura e njësive është përbërë nga panele melamine me veshje të njëjtë me elementet në dukje(kanatat, anësoret, shpinoret dhe elementë të tjerë), gjithashtu janë të realizueshme në dru natyral dhe panele MDF të llakuar.

Më Shumë

 

Kategori: ID e Produktit 1252