A Slide

RRËSHKITËSE

Derë transparente me kanatë prej xhami të temperuar me 10 mm trashësi, me anë të zmusuara dhe luçiduara.

Korniza e derës është gjithashtu prej alumini, e pajisur me guarnicion dhe është paramenduar për kalimin e kabllave dhe instalimin e çelësave. Hapja me rrëshkitje mbi shinë me profil minimal alumini dhe dorezë vertikale fikse prejk inoksi.

Më Shumë
Kategori: ID e Produktit 251