Spark

XHAM TEK

Ndarëse xhami në gjithë lartësi me një panel xhami, i karakterizuar nga një strukture modulare dhe i kombinuar me një transparencë dhe lehtësi vizuale. I përbërë nga panele të shtresëzuara xhami, ky sistem lejon një izolim të shkëlqyer akustik për ambjentet e punës.

Dyert, të cilat plotësojnë sistemin, janë të disponueshme me çerniera me mbështetje vertikale ose me rrëshkitje, me kanata të tejdukshme ose opake sipas zgjedhës se klientit.

Më Shumë
Kategori: ID e Produktit 1010