Sthreep

TREFISH

Sistem inovativ ndarje me fleksibilitet të lartë, i cili mund të mbajë një (qëndrore), dy, ose tre panele xhami me trashësi të ndryshme për të siguruar nivele të ndryshme izolimi akustik në ambjente të ndryshme. Gjithashtu e disponueshme edhe me panele opake ose me një sistem të motorizuar grilash Veneciane, të montuara në brendësi të versionit me dy panele xhami.

Sistemi është i kompletuar me lloje të ndryshme dyersh me çernierë në varësi të izolimit akustik të nevojshëm. Gjithashtu, ky sistem disponon dhe një derë rrëshkitëse e cila futet brenda në ndarëse kur hapet.

Më Shumë
Kategori: ID e Produktit 1004