Suite

I PAJISUR

Sistem errësimi te pjesshëm opak i montuar në ndarësen e xhamit duke mbështetur një panel melamine të kornizuar në alumin. Sistemi i veçantë konstruktiv, i përbërë nga një nën-strukturë alumini të patentuar, lejon pajisjen e sistemit me aksesorë të tjerë si dhe me rafte në alumin me rezistencë së lartë.

Më Shumë
Kategori: ID e Produktit 1250